На Дніпропетровщині невідомі в масках вкрали «Камаз» з насінням (Фото)

Повідомлення про незаконне заволодіння автотранспортом з вантажем надійшло до поліції вчора ввечері.
Водій розповів, що близько півгодини тому поблизу селища Петриківка його наздогнав легковик. Через вікно пасажир прокричав, що у вантажівки пошкоджено колесо. Коли керманич зупинився, на нього напали чоловіки у масках і стали бити. Жертві вдалося вирватися і втекти у поле, а зловмисники сіли до «Камазу» і втекли. За попередніми підрахунками, тільки вартість викраденого вантажу складала близько 300 тис. гривень.

PM523image001

Співробітники сектору реагування патрульної поліції оперативно зреагували на повідомлення про угон вантажівки з 25 тонами насіння соняшника, зазначають у прес-службі поліції.

Схожий за прикметами автомобіль вони помітили в районі промзони по вул. Дніпробудівській м. Кам’янське. На вимогу працівників поліції зупинитися, водій з’їхав з траси та вистрибнув з кабіни. Однак, поліцейським вдалося затримати 2-х осіб, один з яких – раніше судимий за скоєння розбійного нападу житель м. Кам’янське 1989 року народження. Правоохоронці встановили, що автомобіль пошкоджень не має, вантаж в наявності.

Відомості за даним фактом внесені до ЄРДР за ч. 3 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Санкція статті передбачає до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.