На Дніпропетровщині серед білого дня цинічно пограбували жінку

72-річна потерпіла звернулася до поліції Кам’янського. Жінка розповіла, що біля магазину невідомий вихопив у неї з рук пакет і втік в невідомому напрямку. Детальних прикмет жінка надати не змогла, тільки повідомила, що зловмисник був одягнутий у чорний одяг, зазначають у прес-службі поліцїі.

Відомості по даному факту було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж).

При проведенні слідчо-розшукових заходів співробітники кримінальної поліції Південного відділення поліції встановили особу зловмисника. Ним виявився 35-річний місцевий житель, неодноразово судимий за майнові злочині.

Як було встановлено, жінка купувала у магазині продукти харчування, де її і запримітив зловмисник. Він ходив за жінкою по магазину та придивлявся. На касі запримітив у старенької гаманець з грошима і вирішив піти услід за нею аби відібрати кошти. Чоловік добре розумів, що старенька не зможе чинити йому опір. Разом із жінкою він вийшов із магазину аби впевнитися, що вона йде сама. Пройшовши декілька будинків і побачивши, що до старенької ніхто не підійшов, зловмисник відштовхнув її у бік та вихопив із рук пакет, у якому знаходилися продукти харчування, пенсійне посвідчення та гаманець із грошима. Після цього втік.

На даний час слідчим відділом Південного ВП за узгодженням з місцевою прокуратурою чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні цього кримінального правопорушення.