На Дніпропетровщині вбили таксиста (Фото)

За вбивство 76-річного таксиста у Кривому Розі поліцейські затримали місцевого жителя. Як виявилось, злочин стався через сварку, яка виникла між 48-річним чоловіком та водієм через те, що пасажир не зміг оплатити проїзд. Повідомляють в ГУ НП України у Дніпропетровській області.

Злочин стався 15 січня на одній із вулиць Центрально-Міського району м. Кривий Ріг. Як встановили поліцейські, зловмисник сів до автомобіля і коли таксист підвозив його до пункту призначення, сказав, що не має коштів оплатити проїзд. Під час сварки він витягнув ніж та завдав декілька ударів у шию, груди та живіт перевізника. Після цього залишив місце злочину. 76-річний потерпілий від отриманих травм помер в автомобілі.

Зараз слідчі встановлюють усі обставини справи. Підозрюваного затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

В діях зловмисника вбачаються ознаки злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Затриманому загрожує до 15 років позбавлення волі.