На Дніпропетровщині внаслідок ДТП постраждало 5 людей (Фото)

22 січня о 19:10 на вул. Сурикова м. Кривий Ріг сталася дорожньо-транспортна пригода за участю 3-х автомобілів. У результаті аварії водії автомобілів “Mitsubishi” та “Deawoo”, а також три пасажири автомобіля “Deawoo” отримали тілесні ушкодження. Їх госпіталізували до лікарні. Повідомили в ГУ НП у Дніпропетровській області.

дтп2

Попередньо, водій автомобіля «Mitsubishi» під час обгону не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху, де здійснив зіткнення з автомобілем «Deawoo». Той, в свою чергу, зіткнувся з автомобілем «Mersedes», який рухався у попутному напрямку.

дтп1

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Шановні водії! Будьте уважними на дорозі, неухильно дотримуйтеся правил дорожнього руху, безпечної швидкості та правил паркування (аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки). Радимо водіям завчасно планувати маршрути поїздок, чи, якщо можна, взагалі відмовитися від поїздок на час негоди.