На Дніпропетровщині затримали небезпечного злочинця (Фото)

У Марганці правоохоронці затримали чоловіка, причетного до ряду майнових злочинів.  Чоловіку вручили повідомлення про підозру за п’ятьма епізодами: скоєння розбійного нападу, пограбування, крадіжки та спричинення тілесних ушкоджень. Повідомляють в ГУ НП України у Дніпропетровській області.

Під час профілактичного відпрацювання міста Марганець поліцейські спільно зі співробітниками СБУ в Дніпропетровській області затримали 37-річного місцевого мешканця. 18 червня в його автомобілі провели санкціонований обшук, під час якого вилучили пістолет Макарова, 60 набоїв, гранату РГД із запалом та згорток марихуани.

37-річному зловмиснику повідомили про підозру за ч. 2 ст.187 (розбій), ч.2 ст.186 (грабіж), ч.3 ст.185 (крадіжка) та ч.1 ст.125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження). Наразі вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу. Правоохоронці з’ясовують походження зброї.

Все вилучене направлено на експертні дослідження. За їх результатами буде прийнято рішення про вручення чоловіку підозри за статтями 309, 263 Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.