На Дніпропетровщині жертвою грабіжника став 8-річний хлопчик (Фото)

Оперативники Павлограда затримали грабіжника, жертвою якого став 8-річний хлопчик. Правоохоронці встановили, що 1 листопада приблизно о 12:50 грабіжник підійшов до дитини та вихопив з рук мобільний телефон, після чого зник у невідомому напрямку. Повідомляють в ГУ НП України у Дніпропетровській області.

Подія сталась у дворі багатоповерхівки по вул. Західнодонбаській міста Павлограда. На пошуки зловмисника було орієнтовано особовий склад відділу поліції.

Під час слідчо-розшукових заходів працівники кримінальної поліції Павлоградського відділу поліції виявили чоловіка, причетного до пограбування. Він спробував втекти, однак його затримали та доставили до відділу поліції. Оперативники встановили, що відібраний у дитини телефон злодій вже здав до одного із ломбардів міста, а виручені кошти витратив. Телефон вилучили та повернули власникові. У затриманому хопчик упізнав свого кривдника.

За узгодженням з місцевою прокуратурою 8 листопада чоловіку повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України, тобто грабіж. На даний час вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.