На Дніпропетровщині знайшли вбивцю-втікача

Патрульні поліцейські зупинили чоловіка для перевірки його особистості, тому що він був схожим на зловмисника, якого розшукували поліцейські Кам`янського за скоєння вбивства. І правоохоронці не помилилися.

Трагедія сталася 14 лютого близько 7-ї ранку.  До поліції Кам`янського надійшло повідомлення про те, що на Центральному ринку міста відбувається конфлікт між двома чоловіками. На місце негайно виїхали поліцейські.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

«14 лютого між двома чоловіками – 40 та 33 років спалахнула сварка, в ході якої старший чоловік вихопив кухонного ножа та встромив його в груди опонента, після чого останній невдовзі помер. Зловмисник втік з місця злочину і був оголошений поліцією в розшук», – розповідає начальник сектора відділу кримінальної поліції Кам`янського відділу поліції Віталій Шулевський.

Було встановлено, що зловмисник ніде не працював і жив за рахунок своєї дружини, ще й бив жінку. Їй все набридло і вона вирішила піти від чоловіка. Познайомилася із молодим чоловіком і вони стали жити разом.

Покинутий чоловік пристрастився до наркотиків і постійно намагався «чинити розбори» із новим коханим своєї колишньої дружини. У минулому році навіть намагався спалити своєму супернику квартиру.

У день вбивства на свято закоханих він також вирішив «поговорити по-чоловічи» із своїм суперником. На «розмови» прихопив із собою кухонного ножа. З ним і прийшов на ринок, де останній час працював, а також його колишня кохана і потерпілий. Як завжди підійшов до суперника та почав з’ясовувати відносини, після чого вихопив кухонного ножа та стромив у груди опоненту. Знаряддя злочину відразу викинув.

Після скоєння злочину він продав свою квартиру і планував втекти в Росію, де проживає його батько. Проте вже 17 лютого був затриманий в Дніпрі поліцейськими патрульної поліції, які впізнали його за орієнтуванням. При особистому огляді у чоловіка було виявлено «амфетамін».

Відомості по даному факту було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Наразі зловмиснику повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!

Залишити відповідь