На Вокзальній площі Дніпра стався грабіж (Фото)

Вчора, близько 23-ї години спецлінії 102 надійшло повідомлення про грабіж на Вокзальній площі Дніпра. Заявниця розповіла, що двоє хлопців та дівчина вихопили у неї поясну сумку та мобільний телефон і зникли. Вже за декілька хвилин вартові порядку прибули на місце події, де їм вдалося встановити прикмети, ймовірних правопорушників та знайти свідків. Повідомляютьу у прес-службі патрульної поліції Дніпра.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Під час відпрацювання прилеглої території на одній з вулиць міста патрульні виявили осіб, схожих за орієнтуванням. Ледве завбачивши поліцейську автівку компанія намагалася зникнути з поля зору, але їм це не вдалося. Інспектори наздогнали та зупинили двох чоловіків та жінку. При собі остання мала поясну сумку, а пояснити чия вона не змогла. Також, під час перевірки у 25-річної містянки виявили мобільний телефон потерпілої. Згодом на місце прибула заявниця, яка впізнала в компанії молодих людей своїх кривдників.

На місце патрульні викликали слідчо-оперативну групу Дніпровського відділку поліції, для подальшого з’ясування обставин цієї події.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!