Небажана гостя: у Дніпрі тварину намагаються захистити від людської байдужості та хвороб (Фото)

Ця мила, ніжна, тендітна кицька, яку волонтери Дніпра назвали Муркою, з’явилася у дворі багатоповерхівки, де її зовсім не чекали. Звісно, вона раніше була домашньою, її просто викинули на вулицю. Складно було Мурці виживати. Але справжній жах почався з народженням кошенят. Місцеві мешканці ніяк не хотіли миритися з непроханими гостями. І часто котяча родина мала тікати, ховатися.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

«На щастя, світ не без добрих людей. Кошенятам знайшли дім. А мама кицька? А що кицька? Вона залишилась там же, одна, нікому не потрібна. Колись пухнаста молода красуня перетворилася на жалюгідну подобу кішки, худа, виснажена, з облізлими вухами, байдужа до навколишнього світу», – розповідають волонтери «Верности»

Дуже потрібна допомога в обстеженні, лікуванні, вакцинації, стерилізації та оплати перетримки до пошуку будинку. Наразі Мурка в клініці. Первинний огляд показав виснаження, авітаміноз, блошиний дерматит.

«Ми дуже сподіваємося, що з вашою допомогою Мурка повернеться до щасливого здорового життя, і такій красуні знайдеться місце у затишній оселі добрих людей», – пишуть волонтери.

ДОПОМОГТИ можна на карту ПриватБанку № 4731 2191 1353 6209 або Монобанку № 5375 4141 0815 4955 ШЕВЧЕНКО ОКСАНА ОЛЕКСАНДРІВНА.
(ВКАЗАТИ тут чи на форумі ДАТУ, ЧАС та суму допомоги), бажано з поміткою “Для Мурки»
Або на поточний рахунок организації:
№ 26000060369643, валюта UAH (Гривня)
ЕГРПОУ: 36365434
Отримувач: ВIРНIСТЬ, ДМГОЗТ
Банк отримувача: ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» м. Дніпро
МФО: 305299
Призначення: благодійна допомога з приміткою «Для Мурки»

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!