Неприємний запах від взуття: як позбутися

Кожен другий мешканець планети стикався з неприємним запахом з взуття після тривалої носіння. Це відбувається через вологе середовище, що створюється, коли пітніють ноги. Фахівці розповіли, як позбутися від цієї проблеми за допомогою підручних засобів. Про це повідомляє znaj.ua.

Щоб усунути неприємний запах, досить насипати у взуття харчову соду. Вона містить антисептики, які усувають бактерії та поглинають вологу.

Менш естетичний спосіб – наповнювач для котячого туалету. Більш приємний спосіб, який подарує гарний запах – дитяча присипка. Правда є одна проблема: необхідно ретельно очистити після використання взуття, щоб не залишилися сліди.

Також допомагає справлятися з неприємним запахом шкірка від цитрусових. Її необхідно порізати на шматочки та покласти всередину взуття на чотири години.

Яблучний оцет відомий своєю універсальністю. Він вбиває мікроорганізми. Використовувати його досить просто. Потрібно вмочити шматок вати або марлі та залишити у взутті на півдня.

Якщо перерахованих вище способів недостатньо, потрібно негайно змінити устілки. Від тривалого користування, пори в них забиваються, через що в тканини розмножуються бактерії.

Залишити відповідь