Олег Кужман: Країна починається з села

Під час зустрічі з мешканцями Гуляйполя, Лугового, Затишного, Болтишки, Покровки, Адамівки, Преображенки, Вітрівки, Новомилорадівки, Кудашівки  Криничанського району, Олег Кужман сказав: «Країна починається з села. Село годує країну». Тамара Клименко – староста Болтишки щиро подякувала Олегу Кужману, за те, що саме завдяки його підтримці Болтишка почала відроджуватись. Саме Олег Кужман підтримав ініціативу селян і вони об’єдналися у Божедарівську ОТГ. Люди щиро радіють трьом новим дорогам, відремонтованим клубу, дитсадочку  і пов’язують свої надії на краще життя з кандидатом в народні депутати України Олегом Кужманом.

У селах Лугове, Затишне, Адамівка багато проблем: вода, дороги, нестача фахівців. Люди відверто говорили з кандидатом про наболіле. Найбільше прикро їм те, що ні керівники району, ні депутати різних рівнів з ними не спілкуються. Декого бачили напередодні виборів, або чули просто прізвище. Воно і не дивно, бо вже більше 5 років селяни, зокрема Затишного, чекають розпаювання землі сільськогосподарського  підприємства «Руно». Земля селянам недоступна, зате доступна деяким кандидатам в депутати. Тож Олег Кужман пропонує в своїй програмі запровадити жорстку відповідальність за рейдерські захоплення приватної та колективної власності

Будь-який пункт передвиборної програми Олега Кужмана сьогодні актуальний для села:

«Своя хата економна» – автономні системи електро-, тепло-, водопостачання домогосподарств.

 «Безпечна школа – спокійна громада» – сучасна школа, що відповідає європейським стандартам.

«Нове сімейно підприємство – кожного місяця» – підтримка створення нових сімейних підприємств.

«За молодість без наркотиків, цигарок та горілки, а стадіон у кожному селі» – будівництво нового стадіону у кожному селі покращення дозвілля для дітей та молоді.