Перевізники працюють над помилками – результати чергової перевірки

Спеціальна комісія перевірила сьогодні – чи виправляють маршрутчики недоліки, на які їм вказали раніше. Компанія «Автопромінь» вже вдруге опинилася під пильною увагою представників Дніпропетровської облдержадміністрації та Укртрансінспекції. Перевірка показала – перевізник виправляється, порушень мінімум.

перевизники2

«Керівник Дніпропетровщини Валентин Резніченко дав чітку вказівку – маршрутники мають перевозити пасажирів безпечно і зручно, – зазначив представник управління інфраструктури Дніпропетровської ОДА Станіслав Робота. – Тому ми регулярно виїжджаємо на Дніпропетровський автовокзал і станцію біля торгівельного комплексу «Новий Центр», щоб подивитися, чи дотримуються правила перевезень. Це не перша перевірка «Автопроміня».

перевизники3

У вересні комісія виявила в автомобілів компанії тріщини на лобовому склі, додаткові сидіння, брак візуальної інформації про маршрут і правила перевезення. «Сьогодні ми побачили, що компанія провела роботу над помилками. Документи в порядку, інформація в салоні є, аптечки і вогнегасники на місці, скло ціле, – зазначив Станіслав Робота. – Ми раді, що наші перевірки дають результат. Для нас важливо, щоб пасажири маршруток відчували себе у безпеці».

Зараз йде четверта хвиля перевірок перевізників. Найближчим часом керівництво області підсумовує результати виїздів: «З компаніями, які ігнорували наші зауваження, розірвемо контракти і оголосимо новий конкурс. Ми вже склали типовий договір, який регламентує жорсткі умови перевезення пасажирів. Маршрутникам доведеться його дотримуватися, інших варіантів немає», – резюмував Станіслав Робота.

Залишити відповідь