Погоня зі стріляниною у Дніпрі: подробиці від поліції (Фото)

Під час переслідування порушники чинили опір поліцейським – водій автомобіля здійснив наїзд на одного з патрульних, ще один правоохоронець отримав тілесні ушкодження під час затримання втікачів. Автомобіль підозрюваних поліцейські помітили 9 листопада ввечері на вулиці Байкальській м. Дніпра. Повідомляють у прес-службі ГУ НП України у Дніпропетровській області.

На неодноразові вимоги патрульних зупинитися, водій не реагував і продовжував рух. Щоб затримати злодіїв, поліцейські застосували вогнепальну зброю. В результаті автомобіль з пошкодженими колесами вдалося зупинити, а втікачів затримати.

За оперативною інформацією, двоє громадян Грузії 32-х та 42-х років прибули на територію України для ведення злочинної діяльності та можуть бути причетні до серії майнових злочинів – розбоїв, грабежів та квартирних крадіжок, скоєних на території Дніпропетровської області та України.

Затримані доставлені до Індустріального відділення поліції м. Дніпра. Їм загрожує кримінальна відповідальність за опір працівникам поліції, передбачена ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до 5 років або позбавленням волі на той самий строк.

За оновленою інформацією, за рішенням суду затриманим обрана міра запобіжного заходу у виді арешту строком на 60 діб.