Поліцейські Кам’янського спрацювали оперативно

Подія сталася у середу, 26 квітня близько 13 години 30 хвилин в Кам’янському. Патрулюючи містом, в поле зору співробітників поліції потрапив автомобіль “ВАЗ 2102”, водій якого порушив вимоги ПДР України. Правоохоронцями задля припинення правопорушення було прийнято рішення про зупинку цього авто.

Рухаючись позаду правопорушника, за допомогою проблискового маячка та гучномовця, водієві неодноразово були подані команди про зупинку на які він не реагував, а навпаки збільшував швидкість намагаючись втекти.

Продовжуючи рух керманич продовжував грубо порушувати Правила дорожнього руху, створюючи небезпеку для інших учасників руху та додавши швидкості зник з поля зору правоохоронців.

викрадена машина

Вже невдовзі, “ВАЗівку” було виявлено на одній із вулиць міста, керманич та три його подільника з місця втекли. В ході подальшої перевірки правоохоронцями було встановлено, що транспортний засіб значиться як викрадений та розшукується у Дніпрі.

Тож поліцейські, не гаючи часу викликали на місце події слідчо-оперативну групу. Транспортний засіб повернуто власнику. Наразі поліція розшукує викрадачів автомобіля.

За даним фактом внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань із визначеною правовою кваліфікацією за ч.1 ст. 289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом).

Відділ БДР УПД ГУНП
в Дніпропетровській області