Продовольча криза: дніпрянин ходив магазином і… над’їдав продукти! (Фото)

Днями у Дніпрі пізно ввечері по спецлінії 102 надійшов виклик з супермаркету. Охорона закладу на вулиці Глінки потребувала допомоги патрульних у затриманні крадія. Поліцейські прибули на місце події.

Як виявилося, один із відвідувачів ходив по крамниці, брав із полиць продукти, над’їдав їх, а потім кидав залишки під один зі стелажів. Чоловік вважав, що відеоспостереження на цій ділянці не ведеться. Деякі товари він клав собі до кишені. Приблизна сума збитку, за даними адміністрації магазину, склала 1000 гривень, зазначають у прес-службі поліції.

дніпрянин над'їдав продукти_Дніпро

Коли громадянин рушив до виходу патрульні та охорона його затримали. Свою поведінку затриманий пояснив тим, що лікар повідомив йому, що в нього невиліковна хвороба і жити йому залишилося небагато. Втім, як з’ясувалося, на початку жовтня чоловіка вже затримували за подібну поведінку в іншому супермаркеті. Там він взяв пляшку алкогольного напою та мінеральної води і одразу випив, не виходячи з магазину. Патрульні доставили громадянина до Шевченківського відділку поліції та передали слідчим.

дніпрянин над'їдав продукти_Дніпро