Ремонт доріг Дніпропетровщини завершений на 83%

Ремонт доріг на Дніпропетровщині добігає кінця. 1,8 мільйона квадратних метрів покриття вже готові. Це більше 80% від плану 2015-го року. У департаменті житлово-комунального господарства та будівництва Дніпропетровської облдержадміністрації запевняють – у строки вкладаємося. В листопаді ремонт завершиться.

«Хороші дороги – один з пріоритетів нашої роботи, – зазначив голова ОДА Валентин Резніченко. – Ми поставили перед собою амбітне завдання відремонтувати величезну кількість доріг в області якісно і швидко. Ми дотримуємося плану, йдемо хорошими темпами і жорстко контролюємо процес».

На Дніпропетровщині запланувало до листопада цього року відремонтувати більше 2 мільйонів квадратних метрів доріг по всій області. Це найбільший обсяг за останні роки. У Нікопольському районі, наприклад, вже виконали план на всі «сто», відремонтувавши 44 тисячі квадратних метрів. У Дніпропетровську із запланованих 497 тисяч квадратів завершені більш 486 тисяч. У Кривому Розі – з 740 тисяч готові 512 тисяч.

Особлива увага приділяється якості ремонту, щоб «швидко» не стало синонімом «погано». Для цього очільник Дніпропетровщини створив спеціальну комісію, яка регулярно їздить в райони і контролює роботу підрядників. Недобросовісні дорожники переробляють ремонт власним коштом.

Залишити відповідь