Секрети приготування корисного фастфуду

На думку дієтолога Олени Соломатіної, щоб фастфуд був корисним, слід готувати його без великої кількості трансжирів, цукру та солі. Пише zdorovia.com.ua.

Дієтолог пояснила, як приготувати корисний фастфуд. Любителям картоплі фрі Соломатіна порадила запікати картоплю в духовці, обійшовшись без смаження. Більш корисним варіантом морозива може бути сорбет, його також неважко приготувати в домашніх умовах. Ось його рецепт: змішати в блендері ягоди, йогурт, потім заморозити масу.

Також дієтолог пояснила, як можна приготувати корисний бургер.

Можна взяти цільнозерновий хліб, покласти туди свою котлету нормальної якості, або курячу грудку або індичку, побільше зелені. Все це можна також загортати в лаваш, знову ж додаючи багато зелені”, – поділилася рецептом дієтичного фамтфуда Олена Соломатіна.

“У тому випадку, коли вживається готовий фастфуд, бургери можна супроводити великою кількістю зелені, огірків. Крім того, можна прибрати одну булочку, з’їсти решту з овочами, або обмежитися котлетою з сиром, до яких дієтолог також рекомендує додавати овочі.

 

Фото: pixabay