Щастя не купити: але насолодитися ним запрошує «Трембіта»

Відпочинок у Карпатах стає все більш популярним серед українських та іноземних туристів. Закарпаття заворожує своїм кришталево чистим та п’янким повітрям, вражаючими краєвидами, приємним мікрокліматом, цілющими джерелами та невичерпною криницею місцевих традицій.
Якщо Ви шукаєте якісний оздоровчий комплекс в Карпатах, щоб покращити здоров’я, чи просто комфортний та затишний готель для відпочинку з мальовничими пейзажами, які відкриваються з вікон, а головне за розумну ціну, тоді “Трембіта” саме для Вас.
Недалеко від «Трембіти» протікає найбільша в Закарпатті ріка Тиса. Зовсім поряд знаходиться гора вулканічного походження Кругляк, а також інші гори вкриті лісами.
Вдале розташування комплексу дасть Вам можливість відвідати термальні води селища Велятино, туристичне селище Шаяни, перлину Закарпаття – Долину Нарцисів, страусині ферми, оленячу ферму в місті Хуст, село Іза, де можна придбати унікальні вироби з лози.
Регіон розташування комплексу “Трембіта” також називають буйволячою столицею. У селі Велятино і досі можна побачити буйволів “закарпатської” популяції. Історики вважають, що ці тварини потрапили в Карпати за часів Хана Батия, як їжа для його війська. З того часу тварини і залишилися в Карпатах, пристосувались до кліматичних умов та стали невід’ємною частиною цього краю.
Але одним з найцінніших багатств Закарпаття є лікувальні мінеральні води, які успішно використовують в лікувальних процедурах оздоровчого комплексу «Трембіта».

Звісно, щастя не купиш. Проте, можна купити відпочинок в «Трембіті», а це майже те саме!

Телефонуйте, бронюйте і приїжджайте!

Телефон для довідок : (096) 934 17 42 – цілодобово.

Додаткова інформація на сайті – http://trembita.in.ua/

Трембіта

Залишити відповідь