Що цікавого ви завтра прочитаєте у «Вістях Придніпров’я»

Завтра, 20 жовтня, до вашої уваги новий номер газети «Вісті Придніпров’я». Наші журналісти вже приготували для вас порцію «свіжих і гарячих» новин. Ексклюзивна розповідь про рай в Українських Карпатах: лікування та відпочинок.

Новини з життя міста:  якою буде нова вокзальна площа у Дніпрі – у мерії презентували ескізний проект реконструкції Вокзальної площі міста.

А також розповідь про відомого нейрофізіолога, професора, доктора медичних наук, науковця, прекрасного вчителя і організатора Олександра Георгійовича Родинського; репортаж зі свята Новопокровської громади –  Покрова і День українського козацтва.

Невигадана історія – чому в хоспісі вам дозволено тільки померти? Нещодавно до «Вістей» звернулася родина Інни Яременко – пацієнтки місцевого хоспіса. За словами жінки, її «попросили на вихід»,  тому що вчасно не померла.

 Також дізнаєтесь, якою є ситуація з вакцинами у Дніпрі. До вашої уваги все про децентралізацію в регіоні і свято в селищі Токівське. А директор біосферного заповідника «Асканія Нова» Віктор Гавриленко в інтерв’ю «Вістям» розповів про перлину України, якою керує вже 26 років, та вказав недоліки розвитку заповідної сфери на Дніпропетровщині.

І не забудьте про цікавий кросворд, телепрограму, новини спорту, світського життя і традиційні рецепти від «Вістей».

Не пропустіть газету у відділеннях «Укрпошти» та у розповсюджувачів, а також завітайте на наш сайт vesti.dp.ua – там ви знайдете ще більше цікавої інформації. Для того, аби завжди бути в курсі новини Дніпра, області та світу, приєднуйтесь до нас у соціальних мережах.

Instagram — https://www.instagram.com/visti.dpua/,

Facebook — https://www.facebook.com/vesti.pridneprovia,

ВК — https://new.vk.com/id372823491,

Twitter — https://mobile.twitter.com/vistidnipо,

та Одноклассники — http://m.ok.ru/profile/587640379944

Нагадуємо, що триває передплата на «Вісті Придніпров’я», яку ви можете здійснити у будь-якому почтовому відділенні області.

Передплатний індекс: 41804

*вівторок, четвер (з ТV-програмою)

1 міс.- 16, 80

3 міс. – 49,70

6 міс. – 97, 70

Або у відділі передплати газети «Вісті Придніпров’я» за телефоном (056) 778-21-44 або електронною поштою t.ovchatova@gmail.com

Залишити відповідь