Новий номер «Вістей Придніпров’я» вже чекає на своїх читачів

Сьогодні, 6 жовтня, до вашої уваги новий номер газети «Вісті Придніпров’я», в якому наші журналісти підготували багато цікавої та актуальної інформації.

У сьогоднішньому випуску читайте:

– Ексклюзивне інтерв’ю з переможцями фестивалю Krotoszyński Festiwal Ognia театром вогню «Аделаїда». Тільки «Вістям» розповіли секрети вогняного мистецтва та плани на майбутнє.

– Інформація про вічну проблему нашого міста –  кіоски та МАФи в історичних частинах Дніпра.

– Холод вже не за горами. В актуальному матеріалі ви прочитаєте про те, як зберегти тепло в оселі і гроші в кишені.

Також у номері інтерв’ю з молодим українським дизайнером жіночих клатчів Мариною Канівець.  Вона точно знає, яка сумка буде в тренді цієї осені.

«Вісті» відкриють секрети про те, як побороти осінню хандру і приготувати легкі та смачні страви. Також у номері телепрограма, новини спорту, світські хроніки, корисні поради, цікавий кросворд і  гороскоп.

Не пропустіть газету у відділеннях «Укрпошти» та у розповсюджувачів, а також завітайте на наш сайт vesti.dp.ua – там ви знайдете ще більше цікавої інформації. Для того, аби завжди бути в курсі новини Дніпра, області та світу, приєднуйтесь до нас у соціальних мережах

Instagram — https://www.instagram.com/visti.dpua/,

Facebook — https://www.facebook.com/vesti.pridneprovia,

ВК — https://new.vk.com/id372823491,

Twitter — https://mobile.twitter.com/vistidnipо,

та Одноклассники — http://m.ok.ru/profile/587640379944

Нагадуємо, що триває передплата на «Вісті Придніпров’я», яку ви можете здійснити у будь-якому почтовому відділенні області.

Передплатний індекс: 41804

*вівторок, четвер (з ТV-програмою)

1 міс.- 16, 80

3 міс. – 49,70

6 міс. – 97, 70

 Або у відділі передплати газети «Вісті Придніпров’я» за телефоном (056) 778-21-44 або електронною поштою  t.ovchatova@gmail.com

Залишити відповідь