Шість правил для ідеального миття голови

Як стало відомо, всі подальші проблеми з волоссям починаються з неправильного миття голови. Сьогодні ми розповімо вам декілька правил за якими потрібно мити голову.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Вода

Структура волосся чимось нагадує губку, тому не дивною іх властивістю є відмінне поглинання. Водопровідна вода перенасичена шкідливими речовинами, тому для миття варто використовувати кип’ячену або заздалегідь підготовлену талу воду. Вода повинна бути теплою, але не гарячою.

Гребінець

Перед миттям волосся потрібно розчісувати, це дозволить рівномірно розподілити по всій шкірі голови накопичений жир, і його простіше буде вимити.

Масаж

Під час миття голови потрібно інтенсивно масажувати її зони пальцями, особливу увагу приділяючи скроневій зоні, яка забруднюється інтенсивніше. Це допоможе більш ретельно вимити голову, а також прискорить процеси кровообігу шкіри, що сприяє активізації росту волосся.

Шампунь

Не потрібно відразу наносити шампунь на волосся. Краще, розбавити потрібну кількість водою в окремій посудині. Такий підхід забезпечить спрощене нанесення і розподіл шампуню по всій довжині волосся.

Ополіскування

Миття волосся не можна закінчити шампунем, необхідно ополіскування. З його допомогою можна видалити залишки шампуню, а також надати волоссю додатковий блиск за рахунок використання додаткових засобів, наприклад, кондиціонера.

Сушка

Волосся потрібно акуратно промокнути чистим рушником, а не віджимати, як випрану білизну. Перш ніж братися за гребінець, дайте волоссю трохи підсохнути на повітрі. Намагайтеся уникати використання фена, так як гаряче повітря пересушує волосся і робить їх більш ламкими.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!

Залишити відповідь