Сучасні інсталяції для унітазів від світових виробників

Інсталяція – це конструкція, в якій присутня жорстка рама, усередині її перебуває бачок унітазу і система спуску. Вона дозволяє підвісити обладнання і створити вид ширяючого в повітрі сантехнічного аксесуара. За рахунок такої установки з’являється можливість збирання площі в важкодоступних місцях і пило збірниках. Першорядним перевагою інсталяції для унітазів є компактність. У нашому магазині кожен зможе вибрати оптимальний варіант товару, який підійде за всіма параметрами і критеріями.

На що слід звертати увагу при виборі обладнання

Сучасні інсталяції для унітазів від світових виробників

Перш ніж купувати дане кріплення, необхідно визначитися, як воно буде розташовуватися, і де його монтувати. У нашому магазині можна купити інсталяції для унітазів (https://santehrai.com.ua/catalog/installjacii/installjacii-dlja-unitazov):

  • під стандартний варіант установки – будь-які види;
  • монтаж під вікном – інсталяція для унітазів невисокого рамного типу;
  • кутовий варіант монтажу – підійдуть кутові зразки кріплень для звичайних систем.

Перевагою нашого магазину є симбіоз демократичною цінової політики та якісної продукції. Тому купити інсталяцію для унітазу в Україні за вигідними цінами краще у перевірених продавців. Наші консультанти наддадуть повну консультацію щодо функціональних і інших відмінностей між однаковими, на перший погляд, зразками. У Києві купити бюджетний варіант або модель еліт класу, вибравши найкращі пропозиції, можна прямо у нас зараз в один клік.

Вартість обладнання в магазині сантехніки Сантехрай

Сучасні інсталяції для унітазів від світових виробників

У яку суму обійдеться дане задоволення? Якість товарів, яке гарантує наш інтернет-магазин, підтверджено вдячними відгуками постійних покупців. Вони відзначають практичність і надійність покупки в нашій компанії. Зараз ціна інсталяції для унітазів стартує от 3000 грн. Вартість обладнання буде залежати від бренду, тут кожен клієнт зможе підібрати модель по кишені. Кожен екземпляр, представлений на сайті, має жорстку раму і хороше внутрішнє обладнання, яке прослужить довгі роки. У комплексі бюджетний підвісний унітаз, який заощадить місце і не дасть накопичуватися бруду, буде коштувати близько 6000 грн.

Надійність і гарна якість – основні принципи роботи нашої компанії. Вибір завжди за вами, Ви можете це зробити на користь гарної сантехнічної продукції. Оформити і оплатити покупку можна онлайн, є послуга доставки в будь-який куточок країни.