Святий Миколай завітав до міськради: У Дніпропетровську визначили переможців конкурсу «Казка поруч з нами»

 

Напередодні одного з найулюбленіших дитячих свят – Дня Святого Миколая у міській раді відкрили скриньку з дитячими листами. Святкову акцію «Казка поруч з нами» провели за ініціативи Дніпропетровського міського голови  Бориса Філатова. Імпровізоване поштове відділення Чудотворця працювало з 9 по 16 грудня.

миколай4

«Ця акція – розуміння того, що добро існує, що дива мають здійснюватися. Маленькі дніпропетровці мають відчувати, що про них піклуються. Тому рано чи пізно їхні заповітні мрії обов’язково здійсняться», – зазначила депутат міської ради Анастасія Староскольцева.

миколай2

Чарівну скриньку відкрив сам Святий Миколай. У присутності конкурсної комісії та журналістів Чудотворець обрав 5 дитячих листів. Їхніх маленьких авторів запрошено на урочисте вручення подарунків. Його проведуть цієї суботи о 12:00 у приміщенні міськради.

миколай3

Вручати такі бажані подарунки маленьким мрійникам будуть  мер Дніпропетровська Борис Філатов та представники фракції «УКРОП» у міськраді.

У своїх зверненнях до Чудотворця малеча просила про різне – іграшки, ноутбук, ролики, гітару. Та найзворушливішим визнали листа 5-тирічної Олександри з Дніпропетровська.

миколай5

«Я хочу попросити тебе, щоб в Україні ніхто не хворів. Усі діти слухалися маму. І щоб ніколи не було війни», – написала дівчинка.

Для маленької Саші пообіцяли підготувати особливий подарунок.

Усі інші учасники акції «Казка поруч з нами» протягом наступного тижня зможуть забрати свої солодкі подарунки.

Залишити відповідь