Три продукти, які допоможуть при весняній алергії

А ви знали, що фрукти, ягоди, риба та спеції допоможуть зняти симптоми алергії? Про це розповідає maximum.fm.

Яблука

Вони багаті кверцетином – біологічно активною речовиною, яка пригнічує запальні реакції і викид гістаміну. У новонароджених, чиї мами під час вагітності налягали на яблука і рибу, знижується ризик розвитку астми, екземи та алергії.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Куркума

Давно прославилася своїми протизапальними властивостями, а її активний компонент куркумін може блокувати вивільнення гістаміну, пом’якшуючи симптоми алергії. Куркумін показав потужну здатність пригнічувати всі види запалень, тому варто додавати куркуму в супи, овочеві та м’ясні страви, фруктові коктейлі, молоко або ранкову каву.

Лосось

Спостерігаючи за мешканцями грецького острова Крит, медики виявили, що діти тут менш схильні до розвитку симптомів алергії і астми. Такий захист їм забезпечує середземноморська дієта з високим вмістом риби. Вживання лосося та іншої жирної риби – кращий спосіб поповнити запас жирних кислот омега-3, які знімають запалення і алергічну реакцію.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!