Ці популярні сніданки насправді не такі вже й корисні

Ранок у кожного починається по-різному, однак снідаємо ми усі однаково. Дієтологи назвали список найпопулярніших сніданків, які шкідливі організма людини, пише “Радіо Максимум”.

Чим небезпечна яєчня

Найлегший в плані приготування сніданок – яєчня. При цьому мало хто хоче зрозуміти одну просту істину – в яйцях небезпечний холестерин. Вчені прийшли до невтішного висновку: кожні додаткові 300 мг холестерину в денному раціоні збільшували ризик серцево-судинних захворювань на 17%, а ризик передчасної смерті – на 18%.

Чому бутерброди шкідливі

Все та ж горезвісна економія часу, яка диктує нам, як жити, змушує на сніданок швиденько збирати бутерброди. Булочки або батон, ковбаса, сир. Все так банально просто і водночас шалено небезпечно. Не тіште себе ілюзіями, що хрусткий хліб це корисно. Не може бути корисний сучасний хліб, який нафарширований хімією.

Чим небезпечні глазуровані сирки

Зі шкідливого в складі глазурованих сирків: жир, консерванти, емульгатор, глазур, какао і шоколад, а калорій приблизно 200 на маленький п’ятдесятиграмової десерт. Сир в сирку дуже жирний, порядку 20-26%, що відповідає солодкій сирній масі з пачки з наповнювачами типу кураги або шоколаду з родзинками.