Туристичний намет: як вибрати оптимально вдалий варіант?

Туристичний намет — це спорядження, без якого неможливий жоден туристичний похід. Необхідний він також в таких сферах, як геологорозвідка, армія, альпінізм. Тому існує величезний вибір таких конструкцій з урахуванням сфери застосування, місткості, пори року та інших критеріїв. На догоду попиту, що зростає, сучасні виробники пропонують найширший асортимент такого спорядження, як туристичний намет. В інтернет-магазині Terra Incognita вони представлені найбільш гідними варіантами.

туристичний намет

Кращі туристичні намети — в каталозі інтернет-магазину Terra Incognita

У сучасній торгівлі представлений величезний вибір даного спорядження. Але в інтернет-магазині Terra Incognita ви знайдете продукцію таких брендів, як Black Diamond, Alexika, Fjord Nansen, Kelty, Hannah, MSR, Tentsile, Pinguin, Trimm і, звичайно, Terra Incognita. Така покупка стане гарантією якості і функціональності виробів. У нас можна вибрати туристичні намети, ціни на які нижчі, ніж за більшістю інших торгових точок. При цьому можна виходити з таких критеріїв:

  • Місткість. Під час далекої подорожі або нетривалого туристичного походу наодинці або великою компанією знадобиться намет різного розміру. В каталозі Terra Incognita можна вибрати варіанти на 1-5 місць і набагато більш місткі конструкції.
  • Призначення. Ми пропонуємо намети для самих різних видів користувачів і умов застосування. Широкий попит мають такі конструкції для піших і походів, кемпінгового й універсального типу, для велотуризму й експедицій. Купити туристичні намети цих та інших видів можна гуртом і в роздріб.
  • Конструкція. Залежно від складності й застосування, намет можна придбати одно- або двошаровий. Перший варіант прийнятний для туристичних походів у сприятливих умовах. А ось двошаровий намет більше підійде для застосування, наприклад, в зимовий час або для скелелазіння.
  • Каркас. Стабільну форму намет може утримувати завдяки застосовуваним металевим або скловолоконним дуамг. Ці матеріали відрізняються високою міцністю і довговічністю. Зручності експлуатації сприяє й те, що ці трубки мають компактні розміри і максимально легку вагу.
  • Вхід. Якщо намет розрахований на велику кількість користувачів, то цілком логічно, що він може бути облаштований додатковими входами. В основному їх може бути 1-2. Але є варіанти й на більшу кількість входів, наприклад, 3-4. Така конструкція більш комфортна для організації привалу.

Якщо вас цікавлять туристичні намети, замовити з доставкою по Україні їх найвигідніше в інтернет-магазині Terra Incognita. Тут можна придбати вироби такого типу від провідних світових торгових марок, самого різного призначення, актуальної місткості, найбільш практичних варіантів конструкції, з найзручнішим каркасом, різного забарвлення і за найдоступнішими цінами.