У центрі Дніпра застрелили чоловіка (Фото)

Чоловік настільки розлютився на свого товариша, що не контролюючи свої дії вистрелив у нього. Потерпілого доставили до лікарні. На жаль, врятувати його не вдалось, чоловік помер під час операції від пошкодження легені. Повідомляють у прес-службі поліції.

11-37-48-downloadfile

6 травня до чергової частини Шевченківського відділення поліції Дніпра надійшло повідомлення від лікарів швидкої медичної допомоги. Лікарі повідомили, що до лікарні доставлений чоловік з вогнепальним непроникаючим пораненням грудної клітини з лівого боку. До лікарні виїхали працівники слідчо-оперативної групи та встановили, що потерпілий отримав поранення на вул. Січових Стрільців під час розпивання пива разом зі своїми знайомими.

За даним фактом у слідчому відділенні Шевченківського відділення поліції було відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 Кримінального кодексу України, ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на злочин).

11-37-50-downloadfile

7 травня до поліції надійшла довідка з лікарні, згідно якої чоловікові поставлено діагноз – проникаюче поранення грудної клітини з лівого боку з пошкодженням легені. Також було зазначено, що під час операції потерпілий помер.

Завдяки проведеним оперативно-розшуковим заходам оперативні працівники Шевченківського відділення поліції встановили та затримали підозрюваного у скоєнні вбивства. Ним виявися раніше не судимий місцевий житель 30 років.

«Молоді люди зібрались на вул. Січових стрільців в одному із закинутих будинків та розпивали пиво. Між двома чоловіками виникла сварка. Сварка перейшла у штовханину. Один з чоловіків дуже розлютився та витягнувши з кишені пістолет вистрелив у грудну клітину іншому. Молодики, які стали свідками цієї події підтвердили, що підозрюваний здійснив постріл у потерпілого. Пістолет був вилучений поліцейськими на місці події» – розповів заступник начальника кримінальної поліції Шевченківського відділення поліції майор поліції Олександр Ведута.

За фактом вбивства злочин було перекваліфіковано з ч. 2 ст. 15 Кримінального кодексу України, ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на злочин) на ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (очевидне вбивство). Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. На даний час йому обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою. Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 7 до 15 років.