У Дніпрі агресивний чоловік підняв на вуха увесь під’їзд (Фото)

У Дніпрі обурені мешканці відреагували на агресивні та небезпечні дії в підїзді житлового будинку, зробивши декілька викликів у поліцію.

Як повідомляють у прес-службі патрульної поліції Дніпра, 8 грудня близько 20:00 на спецлінії 102 одночасно надійшло кілька викликів з проханням на допомогу, на одну й ту саму адресу по вулиці Д. Нечая. Мешканці будинку повідомили про хуліганські дії сусіда. По прибуттю на місце правопорушення патрульним стало відомо що, окрім скарг сусідів на турбування від галасу та гуркоту, громадянин своїми діями зіпсував (подряпав ножем) декілька дверних замків, дверних коробок та порізав двері до квартир.

Після хуліганських дій чоловік закрився по сусідству в орендованому помешканні, і продовжував бешкетувати у середині. Під час цих подій приїхав власник квартири в якій проживав кривдник зі співмешканкою, яка також з’явилась на місце. Вищевказана громадянка повідомила, що чоловік міг приймати наркотики. Своєю поведінкою він ніс загрозу всім присутнім, тому поліцейські вирішили зайти. Потрапивши у помешкання разом з власником, виявили що двері в ванній кімнаті зачинені з середини. Зачинившись там, та маючи небезпечні предмети він міг нашкодити своєму здоров’ю.

 

Правоохоронці дісталися до чоловіка та вивели його з квартири. Пізніше громадянина доставили до Шевченківського відділку поліції.