У Дніпрі чоловік у масці монстра скоїв грабіж (Фото)

Днями у Дніпрі чоловік у гумовій масці пограбував аптеку. Через скляну вітрину зловмисник помітив, що фармацевт в аптеці міцно спить. Уважно спостерігаючи за тим, щоб вона не прокинулась, грабіжник почергово зламав кілька замків та забрався до приміщення аптеки.

маска

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

“В цей час продавчиня прокинулась, почала опиратися та зірвала зі зловмисника маску. Чоловік був упевнений, що аптека обладнана камерами відеоспостереження, тож почав закривати обличчя руками. Похапцем схопивши з каси 300 гривень та мобільний телефон фармацевта, він вибіг з аптеки», – розповів начальник сектору кримінальної поліції Шевченківського ВП Олександр Клешня, повідомляють у прес-службі поліції.

мобільний телефон

15 січня о 6-ій ранку жінка повідомила про злочин в поліцію. Правоохоронці почали розслідування за фактом пограбування аптеки по пр. Богдана Хмельницького міста Дніпра.

Завдяки проведеним оперативно-розшуковим заходам працівники кримінальної поліції Шевченківського відділення поліції з’ясували, що викрадений мобільний телефон здала до ломбарду жінка. Опитавши її, поліцейські встановили та затримали зловмисника. Ним виявися 25-річний житель міста Синельникове. 4 роки він провів у місцях позбавлення волі, де відбував покарання за крадіжки з кіосків та магазинів. Грабіжник розповів, що маску знайшов, і шукав можливості скористатися нею. Гроші він планував витратити на купівлю наркотиків.

злочинець

За даним фактом слідчим відділенням Шевченківського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж).Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. На даний час йому обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою. Грабіжнику загрожує позбавленням волі строком від 4-х до 8 років. Також він перевіряється на причетність до скоєння аналогічних злочинів.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!

Залишити відповідь