У Дніпрі мати не пускала додому рідну дитину (Фото)

«Дитина нашої сусідки ходить по двору і плаче, мати не пускає його додому» – саме таке повідомили 11 травня мешканці одного з будинків на житловому масиві Тополя у Дніпрі. Повідомляють у прес-службі патрульної поліції Дніпра.

Патрульні прибули одразу на виклик. У дворі без нагляду дорослих перебував 6-річний хлопчик. Сусіди, які викликали поліцейських повідомили, що дитина вже кілька годин гуляє на вулиці, бо не може потрапити додому. Поліцейські з’ясували, в якій квартирі проживають його батьки.

Майже півгодини охоронцям порядку ніхто не відчиняв двері. Потім їх відкрив невідомий, який назвався другом батька хлопчика. Поліцейські побачили, що в помешканні брудно та смердить. На кухні – порожні пляшки від горілки, їжі взагалі немає. А серед усього цього безладу в квартирі перебувала 3-річна дівчинка. Батьки її у цей час спали.

На місце події поліцейські викликали представників ювенальної превенції та швидку. Лікарі оглянули хлопчика та його сестру. Вони здорові. Дітей передали до лікарні. А на батьків неповнолітніх патрульні склали протокол за ст.184 КУпАП (Невиконання батьківських обов’язків.