У Дніпрі нелегали викрадали з авто гаджети (Фото, відео)

Поліція Дніпра затримала двох іноземців, причетних до серії крадіжок з автомобілів. Співробітники поліції встановили, що двоє громадян Грузії за допомогою код-грабера відчиняли автомобілі та викрадали цінні гаджети. Повідомляють в ГУ НП України у Дніпропетровській області.

Наприкінці квітня 2019 року співробітники Шевченківського відділення поліції м. Дніпра отримали інформацію про скоєння ряду крадіжок з автомобілів. Оперативники промоніторили відкриту інформацію із соцмереж та встановили, що під час скоєння злочинів крадії пошкоджували в автомобілі колеса або застосовували код-грабер.

В ході відпрацювання поліцейські затримали двох чоловіків, які можуть бути причетні до крадіжок, скоєних з початку лютого 2019 року. Під час перевірки з’ясувалося, що затримані – громадяни Грузії, які нелегально перебували на території України. Чоловіків затримали та передали до Державної міграційної служби для встановлення їх осіб та прийняття рішення про депортацію або притягнення до кримінальної відповідальності на території України.

В рамках відкритого за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка) проводяться всі необідні слідчі дії.