У Дніпрі парочка влаштувала розбірки з поліцією

Сьогодні у Дніпрі близько 3-ї години ночі до патрульних підійшов небайдужий громадянин і повідомив, що щойно бачив як кілька невідомих вживали біля кіоску спиртні напої, а потім сіли в автомобіль Kia Sportage і рухаються по вулиці Орловській вбік проспекту Сергія Нігояна.

Через деякий час патрульні побачили вказаний транспортний засіб і зупинили його. Під час спілкування з водійкою вони помітили в неї ознаки алкогольного сп’яніння і запропонували пройти освідування. 34-річна жінка погодилася. Результат драгеру був позитивний і склав 0,46 проміле алкоголю. На громадянку поліцейські склали протокол за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння), вилучили її посвідчення водія й видали тимчасове. Жінку відсторонили від керування й передали автомобіль тверезому водію, зазначають у  прес-службі поліцїі.

Під час складання адміністративних матеріалів у спілкування з порушницею втрутився один із пасажирів. Чоловік теж мав ознаки алкогольного сп’яніння, поводив себе агресивно, нецензурно висловлювався вбік охоронців порядку,а потім дістав предмет, схожий на пістолет та став погрожувати ним. Патрульні відреагували миттєво. Вони обеззброїли чоловіка й викликали на місце події слідчо-оперативну групу. Громадянина затримали й доставили до Чечелівського відділку поліції.