У Дніпрі перше побачення закінчилось пограбуванням

Днями жінка звернулась до Новокодацького відділення поліції та повідомила, що у неї забрали золотий ланцюжок та мобільний телефон. Повідомляють у відділі комунікації поліції Дніпропетровської області за матеріалами Дніпровського відділу поліції.

Жінка розповіла, що вона познайомилась з чоловіком на сайті знайомств. Вони домовились про побачення та вирішили зустрітись у жінки вдома.

Чоловік прийшов з пляшкою шампанського. Все було гаразд, але коли чоловік випив, спокійна бесіда перетворилась у сварку. Чоловік ставав все більш роздратованим і раптом схопив зі столу мобільний телефон жінки та зірвав з неї золотий ланцюжок. Жінка дуже злякалась, а зловмисник, скориставшись її станом, втік з квартири.

Завдяки проведеним заходам оперативники встановили та затримали зловмисника, який підозрюється у грабежі. Ним виявився 29-річний чоловік, раніше судимий за грабіж та розбій. Після затримання зловмисник розповів, що мобільний телефон він здав до ломбарду, а золотий ланцюжок загубив. Поліцейські перевірили ломбард і виявили вкрадений телефон, який одразу повернули власниці.

За даним фактом слідчими Новокодацького відділення поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (грабіж). Зловмиснику в порядку ст. 208  Кримінально-процесуального кодексу України вручене письмове повідомлення про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. За вчинення даного злочину чоловіку загрожує покарання у вигляді штрафу від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від 120 до 240 годин, або виправні роботи на строк до 2 років, або арешт на строк до 6 місяців, або позбавлення волі на строк до 4 років.

Залишити відповідь