У Дніпрі вівчарка допомогла розкрити злочин (Фото)

У Дніпрі оперативники затримали двох чоловіків, які на території садового товариства вчинили розбійний напад. Розбійники приставили ніж до горла 57-річного чоловіка, після чого заволоділи його телевізором, мобільним телефоном та грошима. Повідомляють у прес-службі ГУ НП України у Дніпропетровській області.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Під час нападу вони поранили потерпілого ножем, завдавши травми тіла та шиї. Повідомлення про злочин надійшло до Індустріального відділення поліції 29 серпня близько 21:20. На місце злочину виїхала слідчо-оперативна група разом з кінологом та службовим собакою Джесі.

Німецька вівчарка взяла слід від місця злочину та провела по вулиці до дільниці, де проводились будівельні роботи. В ході подальших заходів співробітники карного розшуку встановили, що до злочину можуть бути причетні будівельники, які працювали по сусідству.

Також оперативники встановили ломбард, куди вони заклали телевізор. В ході проведених заходів 31 серпня поліцейські затримали підозрюваних у розбійному нападі – двох чоловіків віком 22 та 45 років. Один з них – житель м. Херсон. Зловмисників доставили до Індустріального відділення поліції та опитали. Наразі їх затримано в порядку ст. 208 КПКУ. Чоловікам повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій). За такий злочин їм загрожує до 12 років позбавлення волі.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!