У Дніпрі видали книгу про лідерів будівельної галузі  (Фото)

«Лідери будівельної галузі Придніпров’я» –  під такою красномовною назвою побачила світ нова книга видавництва «Журфонд», в якій розповідається про життєвий шлях і професійні досягнення видатних представників галузі.

У переліку – 99 прізвищ професіоналів вищої проби. За кожним – нелегка доля, талант і самовіддана праця, завдяки яким прийшли успіхи, визнання та високі нагороди. У книзі зазначено, що й нині, незважаючи на певні труднощі, будівельники Дніпропетровщини мають значні досягнення.

За темпами розвитку галузі регіон посідає п’яте місце в державі. У містах з’являються нові житлові будинки, а у селах і селищах – споруджуються об’єкти інфраструктури. Також наша область є лідером у розв’язанні проблем енергозбереження через побудову понад 100 об’єктів альтернативної енергетики.

«Працівникам такої масової і героїчної професії як будівельник присвячено чимало художніх, у тому числі й поетичних творів, кінострічок видатних митців… Згадаємо одного з представників династії будівельників Ігоря Нагорного, який написав гімн будівельника, де є такі слова: «Наш девіз простий і ясний: будувати – значить жити!..» – зазначає у передмові видавець. У су­с­пільстві людей цієї професії завжди шануватимуть, бо вони створюють майбутнє. За це – честь і хвала кожному з них, особливо – лідерам будівельної галузі Придніпров’я.

Слід додати, що пред­ставлена книга розрахована на широкий загал читачів.

Ярослава Хлєбникова, главное фото: pixabay