У Дніпрі відновлюють зовнішнє освітлення та ремонтують дороги (фото)

У Дніпрі на вулиці Богдана Хмельницького, у дворах будинків № 8, 10, 12 та 14, ремонтують внутрішньоквартальні дороги. Зокрема, тут зняли старий асфальт, замінили бордюри, облаштували місця для паркування авто та розміщення сміттєвих баків. Біля будинків № 8 та № 10 роботи вже майже завершено, біля № 12 та № 14 – ще тривають.

ремонт дорог_Дніпро

З початку року у місті відремонтували внутрішньоквартальні дороги у понад 100 дворах. Ще у 20 роботи виконають до кінця року. Загалом цьогоріч у Дніпрі на прибудинкових територіях замінять понад 300 тисяч кв. м асфальтового покриття. Наступного року ремонти проведуть у не меншій кількості дворів, залежно від обсягу фінансування, який встановлять після затвердження бюджету міста. Загалом цьогоріч на ремонт внутрішньоквартальних доріг витратили близько 250 млн грн.

ремонт дорог_Дніпро

Також у дворах зазначених адрес встановили зовнішнє освітлення, якого не було протягом тривалого часу. Тут вже улаштували 2 опори та 4 світильники, найближчим часом заплановано звести ще 9 опор та змонтувати 11 світильників.

ремонт дорог_Дніпро

«З початку року у місті відновлено та модернізовано зовнішнє освітлення на понад 200 об’єктах. Загалом встановлено близько 5 тисяч світильників, змонтовано 117 км повітряної мережі, зведено або замінено 792 опори. Роботи виконували на проїзних вулицях, у дворах та приватному секторі. Цьогоріч на ремонтні роботи, модернізацію та експлуатацію мереж зовнішнього освітлення було виділено 130 млн грн. Протягом року ми опрацьовуємо заявки від мешканців міста та складаємо план робіт на наступний», – сказав начальник виробничо-технічного відділу КП «Міськсвітло» Андрій Кравець.

ремонт дорог_Дніпро