У Дніпрі вирішують стару інфраструктурну проблему (фото)

У нижній частині смт Таромське закінчують будівництво третьої черги водогону. Близько 5 тис. мешканців цього мікрорайону ніколи не мали доступу до питної води. А вже незабаром вони зможуть підключитися до централізованої системи. Увесь час мешканців безкоштовно забезпечували привізною питною водою. Закінчити будівництво водогону планується до кінця нинішнього року.

будівництво водогону_Таромське

За словами технічного директора підрядної організації, яка виконує роботи, Василя Розводова, наразі будівництво водогону вже виконано до 96 % (залежно від видів робіт): «Із майже 17 км полімерних труб різного діаметра прокладено 15,7 км. Із 138 колодязів улаштовано 106. Також зроблені усі камери. Паралельно проводиться асфальтування. До кінця листопада усі земляні роботи плануємо закінчити».

будівництво водогону_Таромське

Таромчанка Оксана Яндола розповідає, що з нетерпінням усі мешканці нижньої частини мікрорайону чекають на закінчення будівництва водогону: «Колодязна вода – непридатна ані для пиття, приготування їжі, ані для пранння чи купання. Вдячні, що нам увесь цей час безкоштовно організовують привізну питну воду. Але, звичайно, це зовсім не вихід постійно залежати від привізної води. Хочеться прийти додому, відкрити кран і щоб там була питна вода».

будівництво водогону_Таромське