У Дніпрі затримали злочинну групу (відео)

У Дніпрі в ході поліцейської спецоперації затримано злочинну групу крадіїв. Чотирьох чоловіків затримали за участі спецпризначенців КОРД після викрадення майна з приватного будинку у місті Кам’янське.

Поліцейські Дніпропетровської та Луганської областей встановили, що 27 січня, поки власника не було вдома, чоловіки пошкодили металеві грати та проникли до будинку місцевого жителя. Всередині обшукали кожну кімнату та винесли з дому цінні речі – інструмент, побутову й комп’ютерну техніку, банківські картки, золото та навіть одяг і взуття господаря. Викрадені речі завантажили до автомобіля «Mercedes Vito» та залишили місце злочину.

Оглянувши місце події, слідчі вилучили усі наявні сліди та речові докази. До розкриття злочину були залучені працівники УКР ГУНП в Дніпропетровській та Луганській областях, відділу кримінальної поліції Кам’янського ВП та інших служб поліції. Вже за кілька годин невідкладних оперативних заходів зловмисники були затримані за участі поліцейських КОРД у м. Дніпрі.

Їх особи встановлені – це жителі Луганської області, міст Житомира та Одеси віком від 31 до 43-х років. Всі викрадені речі були виявлені в автомобілі.

Наразі чоловіки затримані в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про вручення їм повідомлення про підозру за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), що передбачає до шести років позбавлення волі. Також слідчі збирають докази для встановлення їх причетності до аналогічних злочинів, скоєних на території країни.