У Дніпропетровську спіймали злодія з сейфом

Восьмого грудня о 3 годині ночі в Дніпропетровську співробітники групи затримання Управління поліції охорони затримали чоловіка, який намагався витягнути сейф з офісного приміщення. Про це повідомляє Управління поліції охорони у Дніпропетровській області. 

З охоронюваного офісу, який знаходиться на проспекті Праці, на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Дніпропетровській області надійшов сигнал про спрацювання охоронної сигналізації. За вказаною адресою було направлено групу затримання поліції охорони. Прибувши на місце події через 5 хвилин, правоохоронці затримали чоловіка, який на порозі приміщення пересував сейф.

Цілком імовірно, що зловмисник міг би залишитися без покарання, якби власник офісу не подбав про технічний захист свого майна і не обладнав приміщення системою сигналізації. На щастя, екіпаж поліції охорони прибув оперативно і затримав чоловіка, тож майно залишилося у законного власника.

Затриманий 35-річний житель Дніпропетровська був доставлений в Жовтневий відділ поліції. Як стало відомо пізніше, правопорушник проник в офіс і спробував відкрити сейф, зрозумівши, що це не вдасться, він вирішив перемістити сейф, а потім вже відкривати. Зараз йому інкримінують правопорушення, передбачене ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

 

Залишити відповідь