У Дніпропетровську жінка знайшла труп в орендованій квартирі

Співробітники Дніпропетровської поліції затримали зловмисника, який ніжкою від табурета вбив орендодавця. Про це повідомляє прес-служба ГУНП у Дніпропетровській області.

Поліцейські встановили, що потерпілий здавав кімнати у своїй трикімнатній квартирі. Саме одного з наймачів житла і запідозрили працівники поліції у вбивстві 56-річного чоловіка.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

27 травня жінка, яка також знімала одну з кімнат у квартирі, прийшла додому і виявила тіло мертвого орендодавця. Вона негайно зателефонувала до поліції і повідомила про злочин.

Співробітники Кіровського відділення поліції, які виїхали на місце події, встановили, що 26 травня під час спільного розпиття спиртних напоїв, зловмисник взяв ніжку від табурета та почав наносити удари по голові та тілу господаря. Чоловік впав на землю і втратив свідомість. Побачивши, що співпляшник не рухається, зловмисник ліг спати.

Після встановлення обставин злочину підозрюваного у вбивстві доставили до Кіровського відділення поліції. Знаряддя злочину – ніжка від табурета зі слідами крові – вилучена. Чоловік вручено повідомлення про підозру. Йому загрожує покарання за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України, що передбачає від 7 до 15 років позбавлення волі.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!

Залишити відповідь