У Кам’янському пройшов благодійний ярмарок

3 листопада в Кам’янському на базі металургійного коледжу відбувся благодійний ярмарок творчих доробків студентської та учнівської молоді «Відкриті серця». Повідомляють у міській раді.

У ярмарку взяли участь 9 навчальних закладів міста: металургійний коледж, енергетичний та комерційний технікуми, коледж фізичного виховання, центр підготовки та перепідготовки робітничих кадрів, колегіум № 16, навчально-виховний комплекс № 13, середні школи № 18 та № 25.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Учні та студенти представили різноманітні техніки прикладного та образотворчого мистецтва, кулінарні вироби тощо. Творча молодь металургійного коледжу підготовила музично-розважальну програму.

Загалом у заході взяли участь близько двохсот осіб, було зібрано 2374 гривні. За рішенням Молодіжної ради міста ці кошти планується направити на лікування хворої дівчини – учениці середньої школи № 37.

Департамент з гуманітарних питань міської ради висловлює вдячність навчальним закладам за участь у благодійному ярмарку «Відкриті серця» та сподівається, що проведення в місті заходів такого спрямування стане надалі доброю традицією.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!

Залишити відповідь