У Кривому Розі дружина жорстоко помстилась чоловікові за побиття (Фото)

56-річна місцева мешканка розгнівалася на свого чоловіка за побиття та встромила кухонний ніж кривднику у ногу. Від втрати крові чоловік помер до прибуття швидкої допомоги.

Подія трапилася ввечері 31 жовтня в одному з багатоквартирних будинків у Металургійному районі Кривого Рогу. Перед цим подружжя розпивало спиртні напої, зазначають у  прес-службі поліції.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

PM978image001

Під час застілля між 59-річним чоловіком та 56-річною жінкою виникла сварка. Чоловік почав бити дружину кулаками по голові, на що вона схопила зі столу кухонний ніж та встромила йому у ногу. Від нанесеної травми кривдник помер до приїзду швидкої допомоги.

За даним фактом слідчим відділом внесено відомості до ЄРДР за ч. 2 ст. 121 (тяжкі тілесні ушкодження, що спричинили смерть) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

На теперішній час з процесуальним керівником узгоджується питання про повідомлення жінці про підозру у вчиненні кримінального правопорушення та вирішується питання про обрання зловмисниці запобіжного заходу.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!