У музеї Дніпра показують шкіряні картини (Фото)

У Дніпропетровському національному історичному музеї ім.Д.І.Яворницького днями відкрилась авторська виставка «Шкіряні картини». Автор цих робіт Швецова Наталія Олександрівна. Зазначають у  прес-службі музею.

1-4

Пані Наталія народилася у нашому місті. З дитинства захоплювалася мистецтвом, вишивкою. Разом з мамою та сестрою вишивали картини, килими, які неодноразово займали призові місця на виставках. Згодом Наталія захопилася ландшафтним дизайном, даруючи собі та всім друзям «райські куточки» на подвір’ї.  Та відпочинок на морі відкрив для Наталії нове захоплення:

1 (3)

«Одного разу, відпочиваючи на морі, милуючись красою морського вечірнього пейзажу, захотілося відтворити його на картині. При цьому хотілося передати цю красу якимось незвичайним способом. Там же, гуляючи набережною, мою увагу привернула картина зі шкіри. Я вирішила спробувати попрацювати в цьому жанрі. За допомогою онлайн-уроків в Інтернеті ознайомилася з технологією цього виду творчості. Спочатку робила картини для себе, своїх друзів і близьких. Реакція завжди була позитивна. Отримавши в подарунок мої картини, незмінно чула поради продовжувати це заняття, вдосконалюватися і дарувати радість більшій кількості людей. Пішло три роки на створення моєї першої колекції, яку я з радістю представляю на цій виставці.

1 (5)

Це моя перша виставка, тому не судіть строго. Мені здається, що будь-яка людина наділена великим даром – відчувати красу навколишнього світу, відчувати гармонію ліній, милуватися різноманіттям відтінків кольорів. Будь-яка картина – це відображене на полотні світовідчуття художника … У моєму випадку – це картини зі шкіри. У своїх творах я постаралася перенести всю пишноту навколишнього світу на полотно, наповнивши його своїми власними почуттями та емоціями. Кожна картина – це частина моєї душі », – так розповідає авторка про свої картини.

1 (2)