У парках Дніпра тривають капітальні ремонти (фото)

У Дніпрі в парку імені Володі Дубініна триває капітальний ремонт. Наразі вже завершені роботи з водовідведення, також облаштована зливова каналізація. На 95 % відсотків зроблені бетонні роботи – це основа алей, які з’являться в парку. Невдовзі почнеться облаштування електромереж та озеленення території.

парк_Дніпро

«У центральній частині парку ми створимо невеличкий фруктовий сад, будуть висаджені декоративні фруктові дерева пірамідальної форми. Це будуть груші, яблука не вище 3-х метрів. Сад буде розташований поруч з фестивальним майданчиком, на якому встановлять сцену (взимку – з ялинкою). У планах на всій території викласти партерний та квітучий газони. Уздовж паркану буде ожина, також передбачено висадження горобини, магнолій, сакур. До кінця 2022 року ми закінчимо першу частину реконструкції», – розповів заступник директора з благоустрою КП «Міська інфраструктура» ДМР Валерій Скляр.

парк_Дніпро

У парку імені Писаржевського на завершальному етапі третя черга капітального ремонту. Комунальники замінили освітлення – 24 електроопори, висадили 70 дерев та 100 кущів, облаштували систему поливу. Залишилось облагородження території під дитячий майданчик та встановлення парканів.

парк_Дніпро

«У цьому парку буде дуже цікавий дитячий майданчик, зелена зона та велодоріжка. Це фінальний етап капітального ремонту. Частина робіт завершиться цьогоріч, частина – наступного року», – розповів директор КП «Міська інфраструктура» ДМР Олексій Тесля.

парк_Дніпро