У Підгородному іноземці пограбували місцевого жителя

За пограбування жителя Підгородне, що на Дніпропетровщині, поліцейські затримали трьох іноземців.  Чоловіки скориставшись відсутністю потерпілого проникли до салону автівки, та заволодівши мобільним телефоном втекли з місця злочину.

19 березня до поліції звернувся власник викраденого майна. Чоловік повідомив, що на одній із вулиць міста він залишив автівку та пішов по справах. Після чого побачив, як до автомобіля підійшли троє чоловіків та викрали мобільний телефон, який був у середині. Після скоєння злочину зловмисники сіли у власну автівку та поїхали. Потерпілий запам’ятав транспортний засіб на якому від’їзжали злочинці та надав правоохоронцям детальні прикмети.

Співробітники управління карного розшуку ГУНП у Дніпропетровській області встановили місцеперебування автомобіля зловмисників та осіб причетних до правопорушення. Проведеними оперативними заходами їх затримали у Новокодацькому районі міста. Ними виявилися троє громадян іншої держави віком від 39 до 54 років. Під час огляду автомобіля злодіїв правоохоронці вилучили викрадений мобільний телефон.

Наразі чоловіків затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. 20 березня слідчі Дніпровського районного управління поліції за погодженням з прокуратурою повідомили їм про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання чоловікам запобіжного заходу. Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Триває слідство. Поліцейські перевіряють зловмисників на причетність до вчинення аналогічних злочинів на території міста Дніпро та області.