У поліції Дніпра повідомили подробиці резонансної аварії (Фото)

У Дніпрі поліція з’ясовує обставини ДТП, внаслідок якої постраждали пасажири маршрутного таксі. Дорожньо-транспортна пригода сталася 1 серпня близько 7-ї ранку на перехресті вулиці Вернадського та проспекту Яворницького м. Дніпра. Попередньо, причиною ДТП стало порушення правил дорожнього руху автомобілем «Hyundai Getz». Повідомляють в ГУ НП України у Дніпропетровській області.

Як було встановлено, патрульні поліцейські переслідували автомобіль «Hyundai Getz», який був в орієнтуванні за скоєння правопорушення. На неодноразові вимоги патрульних зупинитися, водій не реагував. Порушивши правила дорожнього руху, він здійснив зіткнення з маршрутним таксі «Mercedes Sprinter». Від удару автобус з пасажирами перекинувся на бік.

На момент аварії в салоні мікроавтобусу перебувало 15 осіб, з них травми отримали 11 пасажирів мікроавтобусу. Також внаслідок ДТП постраждали водій та пасажир автомобіля «Hyundai Getz». Всі вони були доставлені до лікарні.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).