У школі Дніпра застосовують сучасні технології для навчання (фото)

Для школярів Дніпра застосовують ынноваційні технології у навчанні. 11 інтерактивних комплексів, кабінет робототехніки, STEM-лабораторію й не тільки має школа №97, що по вул. Велика Діївська. Щороку заклад оновлює обладнання та класи У 2021-му тут з’явилися 2 сучасні інтерактивні панелі.

сучасні технології_школа Дніпра

«Вони сенсорні, дозволяють забезпечити якісну візуалізацію. За допомогою цих панелей школярі можуть наочно побачити експерименти на уроках, а програмне забезпечення до цих панелей дає змогу застосувати їх у навчальному процесі на уроках хімії, фізики й навіть літератури», – зауважив директор СЗШ № 97 Володимир Гречин.

сучасні технології_школа Дніпра

Завдяки інтерактивним панелям школярі на фізиці можуть більш детально роздивитися різноманітні дослідження на уроці, показала вчителька фізики та астрономії Світлана Бурлаченко: «Вона сенсорна, й я можу збільшити ту чи іншу картинку чи навіть відео. Як вчитель скажу, такий підхід дуже подобається учням, адже все осучаснене».

сучасні технології_школа Дніпра

сучасні технології_школа Дніпра

До того ж школа має STEM-лабораторію (територію наукових досліджень), де учні можуть на практиці вивчати природничі дисципліни. На уроках також використовують конструктори. «У нас навіть навчаються діти з 3 та 4-х класів. Є гурток робототехніки, вони там вчаться навіть програмувати роботів», – додав директор школи № 97.

сучасні технології_школа Дніпра

сучасні технології_школа Дніпра

Довідка. По місту подібні сучасні інтерактивні панелі отримали 34 школи Дніпра. До того ж провели навчання 60 педагогів щодо використання програмного забезпечення (що є у цих панелях) – mozaBook від компанії EdPro та фізичної лабораторії «Амперія».