У столиці презентували сцену Євробачення-2017 (Фото)

Будівництво сцени Євробачення-2017 повністю завершене. Тепер  на ній проводитимуться технічні репетиції статистів, під час яких працюватимуть усі телекамери, світлове, звукове та відеообладнання.

сцена Євробачення-2017

Також локація перед Маріїнським палацом, яка обрана для проведення Червоної доріжки, є найкращим місцем для цієї події. “Маріїнський палац є перлиною світового значення. Там фантастичний краєвид, картинка для ефіру буде просто суперова. Усі види міста стануть прекрасним елементом церемонії”, – коментують у  прес-службі «Першого Національного».

сцена Євробачення-2017

Нагадаємо, що Євробачення-2017 проходитиме в Україні в Міжнародному виставковому центрі. Півфінали конкурсу відбудуться 9 та 11 травня, фінал – 13 травня. Церемонія відкриття пісенного конкурсу (#OpeningCeremony) відбудеться 7 травня в Конгресно-виставковому центрі “Парковий”, Червона доріжка (#RedCarpet) – того ж дня біля Маріїнського палацу. Євроклуб (#Euroclub) діятиме в Парковому з 1 по 14 травня. Містечко Євробачення (#EurovisionVillage) працюватиме з 4 по 14 травня і розташується на Хрещатику – від вулиці Прорізної до вулиці Богдана Хмельницького.