У зоні АТО поліція вилучила посилку з наркотиками на мільйон

При перевірці бандеролі у відділенні експрес-доставки вантажів правоохоронці Артемівська виявили метадон, що призначався для розповсюдження на тимчасово окупованій території, повідомила прес-служба Артемівського відділу поліції в понеділок. Пише “Кореспондент”.

Як повідомили артемівські поліцейські, у збуті наркотику в особливо великих розмірах підозрюється 59-річна мешканка непідконтрольної українській владі Горлівки.

При цьому вилучення було здійснено в ході перевірки повідомлення, що надійшло за оперативною інформацією співробітниками 9-го територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності, які і виявили в посилці кристалічну речовину, що містить метадон.

“Наркотик був ретельно захований в борошні. Згідно з експертизою, вага наркотику становить 400 г”, – йдеться в повідомленні.

“Вилучено 675 пакетів з різним дозуванням метадону, готових для продажу. Вартість вилученої речовини на “чорному ринку” – близько мільйона гривень. Наркотик призначався для розповсюдження на окупованій території”, – зазначив Олександр Коломієць, начальник 9-го територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності.

Як зазначають поліцейські, жінка, яка приїхала забрати замовлення з окупованої території, була затримана при отриманні наркобандеролі. Метадон пенсіонерка замовила у людини, з якою спілкувалася лише телефоном.

“Слідчо-оперативні дії тривають. Встановлюється відправник посилки. Стосовно підозрюваної у збуті наркотиків в особливо великому розмірі відкрито кримінальне провадження за статтею “Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їхніх аналогів “Кримінального кодексу України”, – повідомив начальник Артемівського відділу поліції Володимир Гончаров.

Наразі фігурантка перебуває під вартою, їй загрожує до 12 років позбавлення волі.

Залишити відповідь