Українці отримають можливість вивчати безкоштовний курс Гарварду з програмування

Відсьогодні відкрита реєстрація на перекладений українською мовою безкоштовний онлайн-курс Гарвардського університету CS50 «Основи програмування», повідомляє «Українська правда».

Одночасно з онлайн-курсом будуть відкриті безкоштовні групи офлайн-підготовки в провідних університетах десяти міст України: Києві, Львові, Харкові, Одесі, Дніпропетровську, Запоріжжі, Маріуполі, Миколаєві, Кривому Розі та Вінниці.

Все, що знадобиться для участі в такому курсі, – комп’ютер і наявність доступу до мережі інтернет. Зареєструватися на курс можна тут >>>

Масові безкоштовні онлайн-курси CS50 «Основи програмування» складаються з відеолекцій викладачів Гарварду, інтерактивних завдань, що дозволять закріпити отримані знання, а також форуму, на якому студенти мають можливість поставити запитання викладачу та спілкуватися один з одним.

Зазначимо, курс CS50 Гарвардського університету вважається найкращим курсом з основ програмування в світі. Про його легендарний статус свідчить те, що в 2015 році Єльський університет відмовився від власного вступного курсу програмування для першокурсників на користь використання CS50.

Залишити відповідь